Київ, 1 березня 2017 р. Компанія “Техносерв Україна” виступить спонсором F5 Solution Days, першої в Україні масштабної конференції із серії міжнародних заходів F5 Networks, 23 березня 2017р., в Києві.

Нагадаємо, що “Техносерв Україна” є єдиним Silver партнером F5 Networks в Україні. Компанія має успішний досвід реалізованих проектів із застосуванням рішень F5 Networks, а також демонстраційну лабораторію, де розгорнуті рішення вендора.

“Техносерв Україна” спільно із BAKOTECH Group раді запросити вас стати гостями заходу, де ви дізнаєтеся про нові рішення F5 Networks в області доставки додатків і кібербезпеки, ознайомитеся із кейсами впроваджень, дизайнами рішень на основі платформи BIG-IP, а також прикладами інтеграції із технологічними партнерами F5 Networks.

Ключові теми події:

  • Організація роботи сервісів в сучасних програмно-керованих середовищах. Рішення F5 для створення власної хмари або міграції в публічну.
  • BIG-IP iSeries – нова лінійка обладнання. Можливість перепрофілювання ресурсів апаратної платформи або hardware on demand.
  • SSL Orchestrator: як отримати повну видимість зашифрованого трафіку без навантаження на мережеве обладнання.
  • Application Security Manager – більше ніж WAF. Всебічний захист WEB-додатків.
  • Hybrid DDoS Defender – комплексне рішення захисту від DDoS.
  • Anti-fraud SOC від F5 Networks: як влаштовано ЦОД.
  • Приклади контролю і політики віддаленого доступу до додатків.
  • Демонстрація реальних дій шахраїв при роботі з онлайн банками.

Участь у конференції безкоштовна, попередня реєстрація обов’язкова.

Ознайомитися з детальною програмою F5 Solution Days, а також пройти реєстрацію можна за посиланням: https://goo.gl/JHur8t.


Додаткова інформація для ЗМІ:

Тел. +380 (44) 3911139
e-mail:  info@tsu.ua

http://www.tsu.ua

“Техносерв Україна” – провідний український системний інтегратор, який засновано у 2006 р. На сьогодні “Техносерв Україна” пропонує замовникам в Україні увесь спектр комплексних рішень і послуг в області системної інтеграції, побудови великих інфокомунікаційних систем корпоративних замовників і телекомунікаційних мереж операторів зв’язку. На рахунку компанії ряд великих проектів, реалізованих з початку 2007 р. Серед замовників компанії – видатні оператори фіксованого і мобільного зв’язку, промислові підприємства, фінансові і банківські організації, підприємства енергетичного комплексу.
Докладніше на http://tsu.ua

F5 NETWORKS (NASDAQ: FFIV) пропонує рішення для світу додатків. F5 допомагає компаніям прозоро масштабувати інфраструктуру хмар, центрів обробки даних та програмно-визначених мереж (software defined networks, SDN) для успішної доставки додатків до будь-якого користувача, у будь-якому місці і у будь-який час. Рішення F5® роблять можливим найбільш повне використання інформаційних технологій в компаніях завдяки відкритій і розширюваній платформі, а також завдяки багатій екосистемі від провідних технологічних партнерів індустрії. Для замовників подібний підхід завжди дозволяє реалізувати ту інфраструктурну модель, яка найбільш повно відповідає їх вимогам. Найбільші в світі бізнес організації, оператори, держструктури і споживчі бренди покладаються на F5, з метою отримувати максимум від технологічних трендів в області хмарних обчислень, безпеки і мобільності.
Докладніше на f5.com