Київ, 9 серпня 2016 р. Компанія “Техносерв Україна” – один з провідних системних інтеграторів в Україні – оголошує про успішне подовження найвищого партнерського статусу компанії Cisco – Cisco Gold Certified Partner.

Вперше статус Gold компанії Cisco “Техносерв Украина” отримала в серпні 2014 року. “Техносерв Україна” продовжує впевнено підтримувати високий рівень партнерства, і вже в третій раз демонструє повну відповідність усім критеріям Cisco на право володіння статусом Gold.

У цьому році “Техносерв Україна” в черговий раз пройшла процедуру наглядового аудиту, який було проведено незалежною аудиторською компанією NSF International. За результатами успішно пройденого аудиту і минулого року співпраці, “Техносерв Україна” знову підтвердила відповідність вимогам партнера першого рівня підтримки і високий рівень якості надання сервісів, включаючи вимоги до кваліфікації персоналу, якість підтримки рішень, показники задоволеності замовників, а також наявність необхідних Advanced-спеціалізацій , в тому числі і високотехнологічної Advanced SP Architecture Specialization, яка орієнтована на операторів зв’язку.

Окремо були відзначені вражаючі результати “Техносерв Україна” з просування сервісних послуг Cisco, результатом чого стало підписання прямого сервісного контракту з партнером щодо продажу брендованих сервісів (Co-brand), який дає партнеру право продавати сервіси першої лінії підтримки, можливість більш гнучкого ціноутворення, і в цілому говорить про високий рівень компетенцій партнера.
“Подовження статусу Cisco Gold Certified Partner сприяє подальшому розширенню потенціалу та експертизи “Техносерв Україна”, а також зміцненню лідируючих позицій компанії на ринку. Виконання високих вимог партнерської програми Cisco дозволяє забезпечувати зростання якості послуг та максимально концентрувати наші зусилля на успішному вирішенні актуальних завдань замовників на базі продуктів Cisco і підвищенні ефективності їх бізнесу, що незмінно залишається нашим основним пріоритетом”, – говорить Олег Башинський, комерційний директор “Техносерв Україна”.


Додаткова інформація для ЗМІ:

Тел. +380 (44) 3911139
e-mail:  info@tsu.ua

http://www.tsu.ua

“Техносерв Україна” – провідний український системний інтегратор, який засновано у 2006 р. На сьогодні “Техносерв Україна” пропонує замовникам в Україні увесь спектр комплексних рішень і послуг в області системної інтеграції, побудови великих інфокомунікаційних систем корпоративних замовників і телекомунікаційних мереж операторів зв’язку. На рахунку компанії ряд великих проектів, реалізованих з початку 2007 р. Серед замовників компанії – видатні оператори фіксованого і мобільного зв’язку, промислові підприємства, фінансові і банківські організації, підприємства енергетичного комплексу.
Докладніше на www.tsu.ua

Cisco: У 2014 році Cisco, світовий лідер в галузі інформаційних технологій, відсвяткувала своє тридцятиріччя. За 30 років Cisco виросла з крихітного стартапу в корпорацію з трьома штаб-квартирами (у Сан-Хосе (Каліфорнія), Амстердамі та індійському місті Бангалор) і 380 офісами в більш ніж 165 країнах світу. Штат компанії налічує 75 тис. співробітників, 28 тис. з них (39% від загальної чисельності) – інженери. Партнерська організація корпорації об’єднує більше 70 тис. компаній, у тому числі 450 українських. Компанія власним прикладом доводить, що, підключаючи непідключене, можна досягти вражаючих результатів.
Чистий обсяг продажів Cisco у 2014 фінансовому році склав 47,1 млрд. доларів. Cisco з оптимізмом дивиться у майбутнє, усвідомлюючи, що мережеві технології, що формують Всеохоплюючий Інтернет, підвищують якість життя і сприяють розвитку економіки.
Інформація про рішення, технології і поточну діяльність компанії публікується на сайтах www.cisco.ua і www.cisco.com.