Новини

11.06.2018
10.05.2018  Компанія "Техносерв Україна" і компанія Terrasoft підписали угоду про партнерство і співробітництво в напрямку сприяння продажів та впровадження рішень для управління бізнес-процесами и CRM. Дана співпраця дає можливість "Техносерв Україна"  швидко впроваджувати корпоративне програмне забезпечення світового класу з дотриманням всіх необхідних стандартів безпеки даних та зможе пропонувати своїм замовникам комплексні рішення з управління бізнес-процесами, клієнтською базою, планування та управління продажами, маркетинговими компаніями, а також автоматизації діловодства та документообігу, відстеження результатів роботи і аналітики. (more…)
04.05.2018
24.04.2018   "Техносерв Україна" отримала Спеціальний Дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею.    
Спеціальний Дозвіл надається органами СБУ підприємствам, установам, організаціям за умови, що вони: (more…)
01.03.2018
01.03.2018 Компанія "Техносерв Україна" в черговий раз довела свої лідерські позиції на ринку в області інтеграції інфраструктурних проектів, отримавши статус АРС Premier Partner. Фахівці компанії мають високі компетенції і прикладний досвід, що дозволяють втілювати інтеграцію рішень Schneider Electric  будь-якої складності. Керівник напрямку інфраструктурних рішень  ТСУ Микола Чуєв  зазначив: "Надійність і критичність інфраструктури клієнтів є вкрай важливим завданням для бізнесу,  ми безумовно готові допомогти вирішити цю задачу нашим клієнтам".   Додаткова інформація для ЗМІ: Тел. +380 (44) 3911139 e-mail:  marketing@tsu.ua http://www.tsu.ua   "Техносерв Україна" – провідний український системний інтегратор, який засновано у 2006 р. На сьогодні "Техносерв Україна" пропонує замовникам в Україні увесь спектр комплексних рішень і послуг в області системної інтеграції, побудови великих інфокомунікаційних систем корпоративних замовників і телекомунікаційних мереж операторів зв'язку. На рахунку компанії ряд великих проектів, реалізованих...
12.02.2018
Завдяки поновленню партнерського статусу VMWare Enterprise Solutions Partner,  "Техносерв Україна" підтвердив якість надання професійних послуг корпоративного рівня від  VMWare, визнаного світового лідера в області віртуалізації. Співпраця з VMware  дає можливість пропонувати клієнтам широкий спектр комплексних рішень з віртуалізації, гіперконвергенції, хмарних технологій, мобільних рішень для корпоративних користувачів та інших mainstream-технологій.  В той же час, компанія «Техносерв Україна» забезпечує повний послуг для своїх клієнтів – від стратегії планування та розвитку ІТ-інфраструктури до кваліфікаційної комплексної підтримки впроваджених рішень для забезпечення неперервності бізнесу.   Додаткова інформація для ЗМІ: Тел. +380 (44) 3911139 e-mail:  info@tsu.ua http://www.tsu.ua   "Техносерв Україна" – провідний український системний інтегратор, який засновано у 2006 р. На сьогодні "Техносерв Україна" пропонує замовникам в Україні увесь спектр комплексних рішень і послуг в області системної інтеграції, побудови великих інфокомунікаційних систем корпоративних замовників і телекомунікаційних мереж операторів зв'язку....
16.01.2018
Компанія "Техносерв Україна" - один із провідних системних інтеграторів в Україні оголошує про отримання партнерського статусу компанії Micro Focus - Silver Partner. (more…)
11.01.2018
В січні 2018 року, компанія "Техносерв Україна" стала партнером компанії Fortinet, місією якої є надання інноваційної та продуктивної адаптивної мережевої безпеки для захисту і спрощення інфраструктури ІТ. Компанія Fortinet є провідним світовим постачальником рішень з мережевої безпеки для операторів зв’язку,  центрів обробки даних, підприємств і розподілених офісів. (more…)
05.01.2018
05.01.2018   Підтвердження компанією "Техносерв Україна" партнерського статусу Dell EMC Gold Partner, є результатом постійного вдосконалення своїх професійних навичок команди технічних фахівців ТСУ. Успішна і надійна співпраця зі світовим лідером Dell EMC, дає можливість не тільки зміцнити основний напрямок бізнесу, а й завойовувати нові напрямки ринку. Додаткова інформація для ЗМІ: Тел. +380 (44) 3911139 e-mail:  marketing@tsu.ua http://www.tsu.ua   "Техносерв Україна" – провідний український системний інтегратор, який засновано у 2006 р. На сьогодні "Техносерв Україна" пропонує замовникам в Україні увесь спектр комплексних рішень і послуг в області системної інтеграції, побудови великих інфокомунікаційних систем корпоративних замовників і телекомунікаційних мереж операторів зв'язку. На рахунку компанії ряд великих проектів, реалізованих з початку 2007 р. Серед замовників компанії - видатні оператори фіксованого і мобільного зв'язку, промислові підприємства, фінансові і банківські організації, підприємства енергетичного...
07.11.2017
Компанія ТЕХНОСЕРВ УКРАЇНА (ТМ TSU), Платиновий партнер корпорації Oracle, виступить спонсором однієї з найбільших конференцій Oracle з хмарних технологій – Oracle Cloud Day, 7 листопада 2017р., Hilton Hotel Kyiv. (more…)
03.04.2017
Київ, 3 квітня 2017 р. Компанія "Техносерв Україна" - один із провідних системних інтеграторів в Україні - оголошує про отримання партнерського статусу компанії McAfee - Gold Partner, і стає єдиним партнером рівня Gold в Україні. (more…)
01.03.2017
Київ, 1 березня 2017 р. Компанія "Техносерв Україна" виступить спонсором F5 Solution Days, першої в Україні масштабної конференції із серії міжнародних заходів F5 Networks, 23 березня 2017р., в Києві. Нагадаємо, що "Техносерв Україна" є єдиним Silver партнером F5 Networks в Україні. Компанія має успішний досвід реалізованих проектів із застосуванням рішень F5 Networks, а також демонстраційну лабораторію, де розгорнуті рішення вендора. "Техносерв Україна" спільно із BAKOTECH Group раді запросити вас стати гостями заходу, де ви дізнаєтеся про нові рішення F5 Networks в області доставки додатків і кібербезпеки, ознайомитеся із кейсами впроваджень, дизайнами рішень на основі платформи BIG-IP, а також прикладами інтеграції із технологічними партнерами F5 Networks. Ключові теми події:
  • Організація роботи сервісів в сучасних програмно-керованих середовищах. Рішення F5 для створення власної хмари або міграції...
09.08.2016
Київ, 9 серпня 2016 р. Компанія "Техносерв Україна" - один з провідних системних інтеграторів в Україні - оголошує про успішне подовження найвищого партнерського статусу компанії Cisco - Cisco Gold Certified Partner. (more…)